Från lördags..

Underbaraste Mr Grey<3




föö.....rlåt..

Jag vet att jag inte uppdaterar här ofta, men har ibland inte tid och skriver ganska mycket på min egna blogg!
Men iallafaalll :) har inte gjort så mycket om man talar om hästar dåra, Eller jo jag red i lördags ! Och det gick super!... Tänkte jag säga ;) Nej men de gick helt okej vi hade hoppning och jag hade underbaraste Mr Grey !<3 så ja.. Det var helt okej ;) sen så ja .. Har jag varit i skolan idag och det har inte hänt så mycket och nu har jag kollat runt på gymnasium, är inne på Frisör/stylist HV på sjödal ! :) vill jag hellst gå annars Ekenbergska gymnasium! som ligger i södertälje<3, aja vi får se ! Men nu ska jag lägga upp lite bilder sen bara ta de lugnt sitter och fryser .. -.-

Rond 13!


Dags för ännu en rond och denna gång möter Arabella lille Ivan! Vem röstar du på?

Juste..



Måste bara få påpeka..Mr Bean har blivit hur len som helst och han glänser som jag vet inte vad! Inte en endaste smutsfläck såg jag idag, haha. Snacka om att jag blev glad. Och jag lovar, han var len som sammet! Aaw :) Haha ointressant inlägg, jag vet, men var bara tvungen XD. //danielle

Hejsvejs!

Kom hem från stallet för ett tag sen och hoppade in i duschen på en gång, vilket var skönt! I stallet skötte jag om Mr Bean och tittade lite på tävlingarna i fälttävlan som höll på ute på vallen. Många fina ekipage var det!

Nu tänkte jag ta och läsa nån hästtidning och käka upp mina sista godisar, hihi. Måste vara taggad inför min första riktiga skoldag imorgon! Men ja, vi hörs senare då det kommer lite läsarfrågar och sånt! //danielle


Naw, bebis rullar sig i hagen. Sötnos!

God kväll!



Sitter och tittar på Bröllopsfotografen som går på tv nu. Har sätt den förut men tycker den är riktigt ba! Älskar svenne filmer haha. Just nu är det nyheter så pasade på att blogga då.

Imorgon bär det av till stallet. Ska sköta om Bönisen framför allt men sen ska jag även fota tävlingarna i fälttävlan som hålls ute på vallen och i skogen. Hoppas bara min kamera vill det..just nu fungerar den inte..suck. Annars får jag väl bara titta på, men det skulle vara kul att få lite bilder att ha på bloggen sen.

Aja, nu ska jag snart se vidare på filmen igen. Jag uppdaterar imorgon, kanske innan jag åker om jag hinner. Puss så länge, danielle!

Rond 12!


Frida vann förra ronden och nu möter hon vackra Arabella! Vem röstar du på?

25 augusti..<3

Hann inte skriva de här igår därför tar jag min tid och skriver de idag!


Gud vad liten jag var! ignorera mitt ansikte X)!
Men ponnyn betyder mest!<3
Världens bästa ponny:)
Mr Grey, igår var de ett år sen jag blev din skötare, jag är så stolt över hur både du och jag har förändrats under detta år tillsammans, du kommer alltid vara den ponnyn jag alltid drömt om ! Du kommer alltid vara den ändå ponnyn som betyder så otroligt mycket, jag älskar dig mest av allt på denna jord! du betyder mest för mig, du gör mig glad bara jag tänker på dig eller träffar dig, du har gjort så att jag förändrats hur mycket som hellst inom ridningen, jag älskar dig världens mest underbaraste sköthäst! <3 utan dig, är det inget mig ! Så är det bara, du är bäst.. I allt! på allt! och överallt ! <3 Du & jag föralltid <3 världens finaste häst! :) <3333

Första gången jag hälsade på dig !<33333
25 AUGUSTI 2009- Föralltid <3 alltid du & jag!

Läsarfråga...

Underbara häst!

Jag fick fortsätta sköta Mr Bean ifall jag bättrar mig, vilket betyder att jag ska vara i stallet mycket oftare och inte missa skötarmötena och självklart ska jag försöka fixa det, älskar ju min fina polle! Förra terminen var en katastrof för mig, hade ingen som helst tid med stallet. Låg efter i skolan och jag gick i nian då vilket var skitjobbigt! Nu är iafl grundskolan slut och det är ju skönt så jag kommer nog kunna vara oftare i stallet.

Haha, igår kunde jag nästan inte åka hem från stallet efter ridningen. Medans jag väntade på att pappa skulle komma så var jag inne i Bönans spilta och fortsatte lära han lite trix och så. Ni ska få se videos på det nån gång. Han älskar verkligen att lära sig och han älskar när han får beröm. Så fort han gjort rätt så berömmer jag honom ordentligt så att han förstår att det är så han ska göra och då spetsar han alltid öronen framåt och ser jätte glad ut, och så fortsätter det så..lärde honom buga igår också utan godis! Han är så duktigt! Sen när jag skulle hem så såg jag att han tittade efter mig när jag gick genom stallgången. Då ville jag nästan bara gå tillbaka och pussa på han igen men hade lite brådis åh, han är underbarare än underbarast!



Jag älskar dig, du är den mest finaste häst jag vet! Tänker aldrig lämna dig! ♥

Dressyr - Lollipop

Jag orkade med ridningen idag trots att jag är sjuk men efteråt kände jag mig krassligare..buhu..får se om jag orkar skolan imorgon. Just nu orkar jag ingenting känns det som..åh, hatar att vara sjuk! Men jaja, i alla fall..red Lollipop idag, det var ju ett tag sen och det gick jätte bra, han var lite seg i början men mot slutet blev han lite mer framåt och gick fint i form. Nästa vecka missar jag ridningen eftersom jag ska på hajk med klassen..men får rida igen i nån grupp :). Men nu ska jag sova och vila min sjuka kropp, haha. Puss och godnatt, danielle





sry..

Förlåt om jag inte bloggat, men hinner inte har haft skola och sånt idag, sen imorgon sticker
jag till Kråmö en ö i trosa med klassen och kommer hem på torsdag, bloggar då!
Men vet ni vad.....


Ett år imorgon med världen vackraste ponny<3
Jag älskar dig så grymt mycket, tack för de underbara året ! <3 Du betyder meeeest (aa)
Bloggar mera på torsdag när jag är hemma puss!!:) / SARA

Första dagen i gymnasiet

Ja idag var det då dags för mig att börja gymnasiet och jag kan säga att jag är helt förtjust i skolan! Fina, trevliga lokaler, sörtskön klass, lärarna är även dom roliga och schemat är toppen! Kommer nog stormtrivas där, hoppas jag! Men i alla fall...imorgon är det tisdag vilket betyder ridning för min del. Hoppas på att få Arabella! Åker till stallet direkt efter skolan. Ska ju även prata med den som tar hand om skötargrejen och så, sen är det även skötarmöte som jag ej får missa! Men nu blir det sovdags strax, känner att en förkylning är på gång så behöver alla vila jag kan få. Men godnatt, bloggar efter stallet imorgon!


Hoppas som sagt på att få rida den här fina damen imorgon :)

Outfit

Läsarfråga...


Motivera gärna ditt svar! :)

Rond 11!


Nikita vann igen och nu möter hon lille Frida! Rösta på! :)

En röst återstår..

En röst återstår i våran tävling ''häst vs häst'' så skynda på och rösta! Vem vinner rond 10..?



Rösta gör du i ett inlägg lite länge ner på bloggen. Kom igen nu!!

Till salu

En av ridskolans finaste hästar är nu till salu. Det är den fd. cirkushästen Baron som är till salu. Numera är han en mycket duktig dressyr häst! Klicka här för att se annonsen! Kanske du är intresserad?

första ridpasset på ..

SÖTA FALKEN !:)
Hejj allihopa, eller godmorgon på er förresten! :D
Har nyss duschat av mig efter ridpasset, men imorse åkte jag och pappa fem i halv nio och kom till stallet ungefär tjugo i då jag bytte om och sedan sprang ner för att välja ponny, så jag valde Falken eftersom Grå blev vald precis innan mig, men det gick jätte bra med honom, han lyssnade på mig och gjorde som han skulle, vi red ner till vallen och hade markarbete :D heh, första ridpasset har man markarbete! woho, sen har jag hoppning nästa vecka! Då tror jag att jag vill ha Grå, älskar hoppa honom :D Men sen red vi tillbaka till stallet då Falken skulle gå lektion, så jag lämnade honom och sedan åkte jag och pappa hem, haha jag visste inte att min pappa har talang i fotografering (a)
Ni får några bilder istället:D


Och kunde ändå inte stanna kvar i stallet idag..<3 /SARA

hej&förlåt!


Förlåt
att jag inte bloggat hära ! Har inte hunnit helt enkelt ! (y) Aja, imorgon börjar äntligen ridningen
gud så kul! Fast rider bara sen åker jag hem! Eftersom Clara är på landet och Elina ska också bara rida,
så varför stanna kvar? Aja skönt att ridningarna och sånt är igång iallafall, tänkte ta en dusch nu !
vi hörs puss! / SARA

Fredag!

Så skönt med fredag, tycker ni inte! Och jag vet att jag inte börjat skolan igen men Fredag känns som en helt annan dag jämfört de andra, haha..och fredag betyder att det bara är 4 dagar kvar tills min nästa ridlektion, tjoho! Men dessvärre betyder det att jag börjar skolan om 3 dagar..det ska bli spännande att börja på gymnasiet men jag är grymt nervös..hoppas verkligen det går bra och jag kommer trivas :).

Ikväll kommer Lisa hit tror jag och vi ska väl softa framför någon bra film med en massa chips! Mumsigt mumsigt..men nu tänkte jag ta ett bad och bara njuta..så länge kan ni rösta på eran favvis i häst vs häst!

Rond 10


Det var länge sen vi körde en häst vs häst men nu är det dags igen! Vem röstar du på?

Outfit

Läsarfråga...

Dags för er att tycka till..

Inte skötare längre..?

Idag kom den nya skötarlistan upp i stallet och då såg jag att dom tagit bort mig från listan..jag står inte kvar som Mr Beans skötare längre..dom hade tagit borta några andra också och ersatt hästar med nya skötare :S. Mr Bean har bara en skötare nu så jag behöver nog inte oroa mig att det kommer nån ny men i helgen ska jag prata med den som är ansvarig för det här och se vad som händer. Jag vill inte tvingas lämna mina älskling! :'(


Världens absolut finaste och bästa ponny! Vill aldrig lämna dig! :( //danielle

Stalldag idag!

Oh juste! Var ju i stallet idag! :D Skojjigt! Tog hand om Grå lite, jag mockade mest, sen fixade jag hans vattenkopp,
krubban, och saltstenshållaren, och tog bort lite smuts på hans spiltvägg! sen ryktade jag även honom tills han skulle gå på lektion och då mockade jag ju såklart :) hihi, men sen kollade vi lite på en lektion och sen åkte vi tyvärr hem!
Klockan blev ganska mycket och vi orkade inte vara kvar, alltså jag, Elina och Clara, Clara red även Cenna !
Hann inte kolla däremot! Men det gick säkert bra (y) Men nu ikväll har jag duschat och planerat lite inför imorgon då jag inte kommer hinna blogga på morgonen utan jag bloggar när jag kommer hem från bowlingen med Caroline <3
Ska möta henne vid fem i tolv och ska upp med hunden och passa honom, så puss å godnatt! <3

Mitt hår är verkligen hemskt när jag inte fixat de ;o! / SARA :)

update; tack så mkt för designen Linda ! :)<3

Bilder från dagens ridpass






Fotograf: Rebecka Björkendahl. //danielle

Ridning på Saga!

Hej allesammans! Idag bar det av till stallet där jag först skötte om Mr Bean och sen på kvällen red jag min första lektion denna termin och det blev på Saga. Valde fjärde sist så jag kommer no välja längre upp sen på hoppningen :D. I alla fall..lektionen gick väl helt okej. Saga lyssnade bra och var framåt men jag red inge vidare alls..i galoppen gick det väl bäst tycker jag och det tyckte Linda med. Efter lektionen var jag helt slut haha. Linda var en väldigt krävande ridlärare och det är ett stort + för jag vill ju lära mig hur jag ska rätta till det jag gör fel och så! Nu vet jag vad jag ska tänka på tills nästa gång :). //danielle


Bild på Saga. Bilder från när jag rider kanske kommer senare!

En rosa ridning.. ?

Vaken med tuppen!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan har hunnit äta frukost, men jag måste passa hunden, mamma&pappa jobbar, Anna går i skolan och Emma har upprop .. -.- så jag sitte nu här i mitt rum klockan snart nio på ett sommarlov, fyfan säger jag bara -.- Aja! Ikväll blir de stallet iallafall, Clara ska rida så det är därför :)

Bild från igår, Foto: Rebecka <3

Behöver nya ridkläder..

Jag skulle verkligen behöva åka iväg till Hööks nån dag när jag får mer pengar och köpa mig nya ridkläder. Skulle behöva ett par ridstövlar och nya ridbyxor. Sen skulle jag gärna vilja ha en ny hjälm också ock en tröja till. De saker jag skulle vilja ha är dessa...


Något ni tycker är snyggt eller inte snyggt? //danielle

Svar på tal :D

Vinnare av fototävlingen: http://jojoslilla.blogg.se/



För er som undrar så är det så att jag kommer sköta Mr Grey (Grå) på heltid nu! :D Så det är typ som att jag slutat på Fly fast jag ändå inte har de, jag hjälper till då bara Clara är i stallet och tex ska ta in de och så, och ifall Ingrid verkligen inte kan komma någon dag så hjälper jag till, men jag sköter inte längre, bara hjälper ibland:D Men är glad för att jag verkligen inte lämnade Grå, han är mitt allt! Och kommer aldrig kunna släppa taget om denna underbaraste ponny :D Han är allt jag behöver i stallet <3 han gör mig glad så fort jag kommer dit :) Han är bäst helt enkelt, såklart gillar jag fortfarande Fly men ändå så vill jag verkligen inte sluta på Grå och jag kommer ändå hjälpa till lite med henne :D! Ska bli kul ! :) Tack för alla fina stunder Fly gumman <3 / SARA :)

Ridning imorgon!

Kan knappt vänta, haha, ridningen börjar redan imorgon! Det ska bli sjukt kul!


Nån bild på mig och Nikita för ett tag sen. //danielle

stalldag! & lite skritt :D

Vinnare av fototävlingen: http://jojoslilla.blogg.se/

hejhej!
Åkte ju till stallet imorse för jag Clara och Elina skulle rida in en varsin häst och ponny från betet och då red jag in Grå<3, och Clara red Belle och Elina red Spirit, sen efter vi hade hämtat in ponnysarna hämtade vi in hästarna Clara red PG, Elina red DonPedro och jag red Queen of halloween :D Hon va jätte pigg och höll på sparka med bakbenen, sen gick de bra :D Men ja sen så åt vi lunch och sedan släppte vi ut Calle och Fly sen mockade jag och Clara hos dem och sen så tog Clara in Fly eftersom jag inte sköter henne så mycket, vi gjorde även höpåsarna också sen skötte jag världens bästa Grå, han var jätte skitig! och hade en lös sko.. Aja, men sen mockade jag hos honom och tvättade hans vattenkopp och de, men sen åkte vi bussen hem och har nyss ätit ! <3 Nu ska jag kolla igenom allt på datorn och sen inte göra så mycket mera, är helt slut ! Puss :)

Video från Kalmar

Jag provade på tornéspel nere i Kalmar och det var väldans kul, haha! ;D

Kanske ska ta och satsa på att bli tornéspelare, eller vad säger ni? ;P //danielle

Hemma nu!

Nu är jag hemma efter en lång biltur från Kalmar! I kalmar har jag haft det helt underbart tillsammans med pappa och Angelica och saknar den lilla staden redan..det är nu en vecka kvar tills skolan börjar så resten av sommarlovet kommer jag bara ta det lugnt, kanske sola och bada bara och så. Sen på Tisdag börjar ju ridningen, gud så jag längtar! Bara två dagar kvar, ser verkligen fram emot det! Hoppas på en dressyr-lektion, vill börja arbeta på en gång! Bara vi inte rider ut..aja, vi får se. Nu ska jag se film, puss så länge! //danielle


Jag och Bönan för ca två veckor sen. Hoppas på att få rida han på Tisdag!

GRATTIS TILL VINNAREN!

Vinnaren av min fototävling är ingen mera än......
http://jojoslilla.blogg.se

Grattis till dig, jätte fin bild !
Du kommer nu ha en länk i varje mina inlägg :D!
i en vecka :D

stalldag! :D


Hej allihopa !:D
De blev en lång stalldag idag! Clara hämtade upp mig runt fem över halv ett och då åkte vi till stallet där vi först mockade hos Calle och Fly sen typ fixade vi lite och ryktade, tog in och ut från hagen, gjorde höpåsar, gjorde betforn, bytte Calles vatten, åt lunch där också, pratade massa med Ingrid, lindade benlindorna, och sånt! Men sen så sa jag till Ingrid att jag fortsätter på Grå och har slutat sköta Fly lite, eller alltså jag bad henne smsa ifall hon verkligen inte kunde någon dag, så jag sköter mest min lilla sötnos nu ! :):) Jag är inte direkt skötare på Fly men jag kan hjälpa till lite då och då, då Ingrid smsar mig ! :D Så ja.. typ så är det :D Clara ska nog fortsätta som vanligt på Calle :D <3
Men när vi var där så var de inge ridskole hästar eller ponnysar där utan de kommer in imorgon :D
Men har nyss duschat och ska nu vänta på tills pizzan kommer puss!
 // SARA :D

Bloggtips

Tänkte tipsa om mina kompisars hästbloggar som jag tycker är riktigt läsvärda! Tittar in där varje dag :).

1. http://ponnyhoppet.blogg.se
2. http://horzejump.blogg.se
3. http://lindalidstrom.blogg.se

Riktigt bra hästbloggar! Kika in och ni blir fast!

Inte långt kvar nu..

Hejhej alla! Inte så bra uppdatering ifrån mig på ett litet tag men jag är som sagt i Kalmar och har inte tid direkt. Men kommer blogga lite då och då som t ex nu!

Här i Kalmar är det härligt i alla fall och idag fick vi sol, wii! Det kommer bli en fortsatt trevlig vecka här och sen när jag kommer hem är det ridning! Gud så jag längtat. Det är endast 6 dagar kvar, tjoho! Men aja, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Puss, danielle.


Gammal bild på Mr Bean men lika söt såklart! ♥

Något du saknar?

Ni har väl inte missat de här hos hööks:



Att du nu kan få 75 kronors rabatt på vad du vill ? Gå in här: www.hooks.se !

Grattis till er!

Grattis till er 4 som gick vidare i fototävlingen!
* Man får bara rösta en gång!
* Inte på sig själv!
* Anonyma gills inte!
* Jag kollar IP nummer!

1. http://jojoslilla.blogg.se


2. http://novainmyheart.blogg.se


3. http://louiice.blogspot.com


4. http://grahast.blogg.se


Så ! Det var alla, rösta på nu <3
Ni vinner en länk i varje inlägg i en vecka :)

Vaken med tuppen! (y)

Hellu alla underbara besökare!
-Idag väckte pappa mig vid åtta för jag skulle upp och passa hunden och det gjorde jag också tills han somnade sen alltså Elvis min hund och då gick jag med Emma till tandläkaren för hon skulle vara där tjugo i nio och sen vill hon ut och springa som vanligt men jag orkade inte så jag tog cykeln och cyklade med henne istället :D Våran vanliga strecak på ungefär en kvart :D Haha, bra start iallafall! Men idag ska jag inte göra något speciellt får väl höra med någon om de vill hitta på något jag vet inte ? :)
Men iallafall, för en som inte sett bilder från kolmården kan jag lägga ut några ! puss / Sara










ALLA BILDER ÄR TAGNA AV MIG ! INGEN FÅR TA !

yepp!


FRÅN SARA:)

                                                   

Gud så jag längtar!

Är så avundsjuk på alla med egen häst och alla som har ridläger just nu !
Jag har inte ridit eller varit i stallet på hela sommarlovet snart två månader, klarar mig inte mera snart!
Längtar som bara den till den 21 augusti! Även fast skolan börjar den 23 så bryr jag mig inte !
Vill verkligen rida nuuuuuuuuuuuuu<3333/ Sara

Bild från google!

Allt om mig inom ridningen!

För er som orkar läsa! Nu tänkte jag berätta om mig själv hur det är att vara jag/sara inom ridning och sånt!:D


VEM ÄR JAG ?
Hela mitt namn är Sara Astrid Maria Wiklund, jag bor i stockholm i Salem. Jag är 14 år gammal och fyller 15 år den 28 november, jag är en kort tjej med blågröna ögon och mörk blont hår med slingor :D Det bästa som finns är hästar! ;)
Jag kan vara väldigt envis och vill ha de precis som jag vill, får jag inte göra en sak tjatar jag tills jag får, jag har väldigt svårt för att säga nej till folk men vågar säga vad jag tycker, jag kan bli väldigt kaxig om det är någon som säger emot mig, då blir jag lätt sur! :)


VAD GÖR JAG ?
På fritiden sitter jag mest vid datorn eller umgås med kompisar, då det är ridning så är jag offtast i stallet och rider, men nu är det sommalov och då har jag inte varit i stallet så mycket <3 Men för ungefär ett och ett halvt år sedan gick jag en skötarkurs i stallet för att jag ville börja sköta en ponny som heter Grå, jag blev helt förälskad i honom så fort jag fick gå in till han, men jag gick en skötarkurs på tre dagar och klarade sedan provet och önskade Grå som heter Mr Grey egentligen sen Nikita en brun ponny i stallet och sen PG Claras sköthäst, de var dem tre jag önskade och Anna som även är ägare till Fly som jag sköter frågade om jag inte ville sköta Nikita men jag ville bli på Grå då sa hon
gå ner till stallet och välj vilken ni vill då gick jag direkt till Mr Grey, så jag blev på honom...


SKÖTHÄSTAR
Men en dag så ville jag byta sköthäst av någon anledning vet inte varför då blev jag skötare på en stor häst som heter Gitano, jag älskade verkligen honom och det gick så bra under tiden jag provskötte honom tills han började bitas och sparkas och sen blev jag inputtad i väggen efter ett tag, och då blev jag rädd för honom och bytte tillbaka på Grå igen<3

Det var den 25 augusti 2009 då jag fick höra att det stog Sara Wiklund på Mr Grey på skötarlistan <3 Jag blev jätte glad ! :D Så om några veckor har jag skött denna otroligt underbara ponny i ett år, han är mitt allt. Men sen så blev jag och Clara privat skötare på Calle och Fly två storhästar som står på botkyrka ridsällskap! Jag har aldrig hälsat eller skött någon snällare stor häst än Fly, hon är så otrolgt snäll men kommer inte hinna med att sköta både Grå och Fly till nian sen, men vi får se <3

Sen har jag även hjälpt till Angelica med Paco och så red jag hos henne några gånger, hon hjälpte mig mycket inom ridnignen och jag lärde mig mycket tack!:D Paco är en underbar ponny! Otroligt fin ! Hoppas de har de bra nu !

Men sen fick jag rida hos min kompis Sofia lite ibland hennes häst heter Lotta ! Det var också kul ! Och de mår bra tillsammans nu, sen blev jag skötare på en travare som heter Texas i sofias privat stall han var otroligt snäll och sånt sen slutade vi umgås och då blev de att jag slutade på den också, jag har varit jätte nära på att maila in till en ponny för länge sedan, skulle de bli som de nu inte blev skulle jag haft en egen ponny idag, men det är mitt mål i livet!

INOM RIDNINGEN!
Sen inom ridningen så är hoppning min favorit ! Jag älskar att hoppa men kan tycka att för höga hinder är läskiga, jag har ramlat av två gånger bara och de är på ponnyn Spirit, jag gillade verkligen inte rida honom förut men nu vill jag prova honom det var jätte länge sen ! var alltid rädd när jag skulle hoppa honom, då jag ramlade av en gång över hindret och en gång lyssnade han bara inte på mig.

Men nu ska jag börja på mitt tredje år, och hästar är det som alltid kommer ligga i toppen av mitt liv!
Har ni några funderingar ? Fråga på :) Det var kort om mitt hästliv! / SARA

hej allihopa!

Tänkte bara först säga tack till alla som bidragit med en bild till min fototävling! Imorgon lägger jag upp de som gått vidare! Tack ! :)<3 Men ja.. Har fortfarande beslutsångest på hur jag ska göra med Grå och Fly..
Alltså jag älskar Fly men.. Grå är ponnyn som alltid kommer finnas i mitt hjärta.. bläää vad jag hatar såna här beslut !
Men över till idag! Vaknade vid ungeför halv ett X) hehe, jag är ganska seg nu för tiden på morgonarna så ja .. :D Men sen vid två gick jag och mötte Emma så tog vi lite foton och sånt, spelade wii och de <3 ska inte göra så mycket mera idag ! ni får ha det så bra och fortsätt anmäla er till fototävlingen<3 & Danni hoppas du har de bra i kalmar !

Vet ni vad jag drömde inatt!
Jag drömde två saker :O Först att jag var på fågelsången ( en park vid mig! )
Sen att jag åkte till stallet och skulle rida så fick jag grynet och jag var jätte rädd för att grynet skulle var pigg och hålla på krångla så jag ville byta till Nova men sen fick inte jag de så när jag skulle hoppa upp på Grynet var en fet gubbe tvungen att hoppa upp och sätta sig på Grynets rumpa så hon inte skulle sparka bakut! haha ! det var så roligt sen när jag kom upp minns jag bara att Grynet stack iväg så jag vaknade av att jag hade ramlat ner i en grop med Grynet X) !

HAHA, så man drömmer ibland.. Men de roligaste var de med gubben som hoppade upp på henne :D ! / SARA

FOTOGRAF: DANIELLE HANSEVALL!<3

Förlåt men hittade bara den här bilden !<3

Vänsterregeln

Vet ni varför man alltid måste gå på hästens vänstra sida när mn leder den? Jo, för att för fera år sen när soldaterna hade nytta för hästar så skapade man en regel, en regel som sa att man alltid måste gå på vänster sida om hästen för att hindra att sticka hästen med sitt svärd. Svärdet hängde nämligen i soldaternas skärp på vänster sida och det var därför man inte fick gå på hästen högra sida. Och ända sedan denna tid har man följt regeln, även om det kan vara bra att träna leda hästen på båda sidorna. Coolt va? (a) //danielle

HJÄLP MIG <3

hejhej på er! Hoppas ni mår bra ?<3
T
ack till er som vill vara med i fototävlingen hittills jätte söta bilder! Men iallafall..
Jag har ååånngeeest! Vad ska jag göra :( alltså jag älskar Grå mer än något annat, han är allt för mig!
Men ändå.. Så sköter jag privat häst också som heter Fly!  Så svårt.. Jag börjar nian och måste jobba hårt med skolan och satsa allt på betygen. Sen väljer jag gymnasie och jag kommer ha så jobbigt med plugget och samtidigt sköta grå tre dagar i veckan plus Fly tre dagar i veckan men ändå hinner jag inte med båda samma dagar! Det har varit så stressigt i åttan också. Så nu kommer jag till frågan hur ska jag göra ? Sluta på Grå? eller sluta på Fly?


De känns liksom som att Fly kommer ju ändå ha det bra utan mig ? Alltså hon är privat häst.. Liksom jag älskar ju henne såklart men hon är ju privat och har en egen ägare så jag vet att jag inte kommer komma långt med henne ändå.. Fast ändå är det svårt att släppa henne<3


Och Grå står på en ridskola och jag gör allt så han mår bra <3 mår han bra mår jag bra (y) Svårt att släppa honom han var min första skötponny som jag verkligen ville ha när jag hade gjort klart skötarproven och blev godkänd, han var den första ponnyn jag kunde gå in till och lita på  <3 Han & jag har så fina minnen tillsammans, hopptävlingen och allt på mitt ridläger, han var min läger häst  och allt <3 svårt att släppa honom :D..

Men hur ska jag göra, help me!!
Våga säga era åsikter :D / SSAARRAA :D<3

Fototävling?


Nu tänkte jag ha en liten fototävling här på bloggen!


- Såhär går det till:
Du som vill vara med kommenterar ditt namn & länken till inlägget där du lagt upp hästbilden du vill ska vara med i tävlingen inlägget kan tillexempel vara så här Rubrik: itsabouthorses fototävling och sen i inlägget lägger du upp bilden som ska vara med!

Så väljer jag sedan ut fem bilder som går vidare och sen blir det en final också!
Om ni undrar varför ni inte kan maila in bilder så är det för MSN funkar inte på min dator och då hackar min hotmail!
Men gör ett inlägg och lägg upp bilden så kan ni skicka länken!

Anmälan sker bara på en kommentar! :)

Den som vinner kommer få ha en länk till sin blogg i en vecka i varje inlägg !
Länken kommer sitta längst ner i alla inlägg då<3
puss på er & anmäl er nu !:)

PS: GLÖM INTE SKICKA LÄNKEN TILL INLÄGGET MED BILDEN SÅ JAG HITTAR DEN! / SARA :D<3

Hej alla glada läsare!:)


En fjording som stod på kolmården, ja tycker inte de är så speciellt snällt att bara ställa hästarna där bland grisar och sånt;o <3

V
aknade för ett tag sedan och har bara hunnit äta frukost och borsta tänderna! Men ska ändå inte göra något speciellt idag så orkar inte byta om riktigt ännu :) Men ja .. Alltså det är sjukt så jag saknar stallet, & mina underbaraste sköthästar! Saknar de så det gör ont, de är de bästa som finns <3 <3 Saknar verkligen dem! Ska tjata lite på Clara någon dag, hon vill säkert åka och sköta Pg och Calle :D<3 Hihi.. Men ja ? Ska inte göra så mycket mera vi hörs puss!
/ Sara

Reser bort ett tag..


Idag åker jag till Kalmar med pappa och min kompis Angelica och vi blir väl borta till söndag nästa vecka ungefär men vi kanske åker hem tidigare, vet inte exakt ännu. Men kommer troligtvis kunna blogga nere där också, tar i alla fall datan med mig så. Men i så fall så hörs vi säkert i Kalmar sen då. Puss, danielle

hah, svårt att bestämma mig !


Hehh.. Som ni vet så gjorde jag ju en ny blogg som hette http://sssau.webblogg.se ! Men det
vill jag inte ha kvart längre, jag fortsätter på min gamla där jag bloggat mycket längre och där det går så bra!
Så nu finns jag hos http://wiikluunds.blogg.se / Sara !

hej&förlåt!


Juste var på kolmården igår! Foto:Sara wiklund, ingen får ta!

Jag har inte hunnit bloggat hära då jag fixat med min egna blogg ! :) Men kan blogga mera hära,
eller ska iallafall försöka, men jag är inte i stallet nu på lovet <3 Men det kommer :D Ska försöka åka dit någon dag!
Gud så jag saknar stallet! Verkligen världens bästa dagar är när man går runt i stallet på helgerna och myser med alla
hästar och allt ! :) Sånt gillar jag <3 Det bästa som finns ! :) Men det kommer väl en till uppdatering snart med lite hästprylar, vi hörs ! / Sara<3

Ny design

Vi skulle väldigt gärna vilja ha en ny design, i alla fall en ny och fräsch header. Är det någon som kanske är intresserad av att göra en? Kontakta i sådana fall oss genom antingen mejl eller i en kommentar!

Pinsamt

Haha här är en video från min allra första tävling på ridskolan. Jag hoppade Lollipop, 40 cm. Året var 06.


Det är okej att skratta, haha. //danielle

Vill du synas i menyn?

Nu har vi startat med sånt som andra hästbloggar brukar ha, nämligen bildlänkar i menyn. Vill du synas där så är det bara att mejla en bild till [email protected] där ni även skriver bloggadressen till er blogg. Om ni vill kan vi även byta bildlänkar med varandra så att våran blogg syns i din blogg och så syns din i våran. Men det är INGET tvång! Men som sagt, är ni intresserade så mejla till oss!

Ett exempel;

Dags för en..



- Hoppning eller dressyr, vad väljer ni? Berätta gärna varför ni gillar just den grenen. -

Följ våran blog via bloglovin

Nu kan du följa våran blogg via bloglivn! Ni vet säkert hur det
går till..klicka på bloglivin-kappen i menyn för att följa oss!
//danielle

Såhär kul...

kan man ha när man rider till betet. Muppiga jag filmar varenda gång haha. Men denna gång rider jag på Belle!


Nej men nu är jag jätte trött och ska sova. Godnatt! //danielle

Bilder från dressyren

Här kommer lite bilder som jag fota när grpp 1 & 2 red dressyr. Enjoy.. //danielle

Marilyn & Banjo



Victor & Belle




Therese & Luccan



Linnea & Symfonie



Anja & Lollipop



Rebecka & Arabella

Jennie & Nala


Emelie & Nikita


Ida & Grynet

Nu orkar jag inte ladda upp mer..haha, tar så många bilder hela tiden XD.

Hopplektion för Bettan

Hejhej! Orkar inte riktigt blogga just nu men kan slänga in en video jag satte ihop nyss. Det är ifrån hopplektionen idag då grupp 2 i dressyrlägret hoppar. Det är jag som filmar! Juste, föresten red jag Bönan från betet idag och Belle till betet, härligt! Fotade lite när de hade dressyr också men de bilderna får ni se senare!


Nu ska jag in i duschen, om jag orkar..tror jag somnar snart. Puss, danielle

Mr Böna

Haha rubriken har ingenting med inlägget att göra, typ..men kom inte på någon så det fick bli så. Men i alla fall..jag åkte till stallet idag vid halv 1 och där har jag umgåtts med kompisarna, gosat med Bönan och sen ridit han till hagen. Dressyrlägret skulle köra tempo ute i skogen när jag kom så jag kunde direkt itne fota dem ''/. De skulle rida ut två och två och följa en karta, lät kul men även lite scary...

Imorgon bär det av till stallet igen men sen tror jag inte att jag ska dit någon mer gång den här veckan..vi får se. Sen på Lördag kanske jag åker till Öland. Men jaja, nu ska jag hoppa i badet, puss på er! //danielle


Video när jag rider Bönan till hagen åh jag vet att det är svart i hörnen men det är linsen..

Ge mig denna ponny!

Jag älskar dig, du är den som får mig på glatt humör igen, du är bäst! ♥



Nej nu ska jag sätta på en film för att sedan sova. Puss och godnatt! //danielle

Bildbomb!

Här kommer några av alla hundra bilder jag fotade idag! //danielle

Jennie & Nala


Marilyn & Belle



Emelie & Nikita


Anja & Lollipop



Marilyn, Jennie, Anja och Emelie


Rebecka & Arabella




Victor & Banjo






Ida & Grynet




Therese och Luccan



Luccan blev lite galen ibland :P



Linnea & Symfonie




Söta Luccan & Banjo

Härlig dag i stallet!

Tjollahopp där ute! Kom hem för ett tag sen och är helt slut! Har knappt suttit nånting idag, har mest stått och fotat när dressyrlägret red och jag har faktiskt träningsvärk haha. Men gud så avis man blir när man ser alla rida..de hade dressyr på vallen först och sedan hoppning i ridhuset (de hoppar ju också även om det är dressyrläger, det behövs också!). Men jag fick ju också rida en liten sväng, från hagen och tillbaka till hagen sen och både gångerna fick jag sitta på Bönans rygg! Det var verkligen härligt att få sitta på hans rygg igen!

Imorgon bär det av till stallet igen, wii! Men tills dess behöver jag vila..ska kanske ta ett bad och bara koppla av, är jätte trött! Aja, här kommer en liten video ifrån när jag hälsa på Bönan i hagen och när jag red. Bilderna som jag fotade kommer senare! Puss, danielle


 

Vill till ...

... stallet :( !
Har verkligen inte varit i stallet på jätte länge! Och vill verkligen dit<3 Läste också att
ridningen börjar den 16de ! Så min ridning börjar den 21 ! :) Gud så jag längtar <3333
Ska verkligen bli kul ! Men Danielle ?  Vad gör du i helgen, hör av dig när du vill åka till stallet<3
Saknar stallet så grymt mycket <3 / Sara

jag och Baron för längelänge sen !<3

min dag!

Idag drog jag först och mötte Emma då gick vi direkt ner till rönninge, de var meningen att vi skulle köpa en varsin chai latte med de blev inte såå :/ För de hade stängt så vi köpte en ben & jerrys och gick till sjöviksparken (stavning?) och satt där och åt glass, sen så tog vi lite fotton där och sen gick vi hem för hon skulle åka till Ikea med sin mamma tror jag, så då hämtade Anna och Mamma upp mig i centrum så åkte vi till filmkedjan och hyrde tre filmer.. Typ en skräck, 2012 & Sommaren med Göran, men har nyss kollat klart på 2012.. Inte så bra film ! Men jag tror inte ens på 2012 ville bara se den :D Den var ganska lång tråkig. 2h & 31min .. Därför tröttnar man efter ett tag :) ! Men nu ska jag lägga upp bilderna och sen gå in på facebook ! Min msn är fortfarande död.. :( rip !




Suddiga bilder! Från emmas mobil<3

Mot stallet!


S
ka ta och kila ner till bussen nu så att jag inte missar den, hehe..men vi hörs när jag kommer hem med massa bilder och sånt! Puss så länge! //danielle

Stallet imorgon!


(Bild på mig och Symfonie från i våras)

Hehe tror det eller ej men jag ska snart gå och sova. Jag brukar ju vanligtvis lägga mig vid typ 2 på natten men eftersom jag ska upp typ kl 6 imorgon så måste jag sova nu, annars kommer jag aldrig upp imorgon...men ska ju till stallet så jag orkar säkert upp ändå, hehe. Ska åka dit med min kompis Rebecka, hon har börjat sitt läger där nu och hon har Arabella som lägerhäst. Jag ska fota lite och pussa på min prins såklart! Men nu måste jag sova så jag säger väl godnatt nu så hörs vi imorgon. Puss, danielle

Hästar, världens finaste djur!

Jag förstår mig verkligen på folk som inte tycker om dessa fina djur..när man ser videos där vildhästar springer fritt på en stor, grön äng så är det första jag tänker: Wow! Hästar är verkligen helt underbara! Och det är inte bara att dom är fina utan det är liksom känslan av att kunna komincera med hästar, det är fantastiskt! Och när man rider så är det så härligt att känna hur du och hästen kan samarbeta tillsammans. Jag menar..de var ju från början vilda djur och de har fortfarande det där vilda i sig. De känner när fara närmar sig och de flyr så fort någonting verkligen har skrämt dem. Och att vi små putte människor kan kontrollera dem och samarbeta, det är en otrolig känsla! Många som inte rider vet verkligen inte vad dom missar..att sitta på en häst känna hur den rör sig, det är något helt underbart! Att sitta på ett levande djur som man kan ha riktigt kul med! Alltså..jag skulle verkligen kunna sitta här hur länge som helst och bara skriva om hur underbara dessa djur är, men det har jag nog inte tid och ork till..men jag har stor lust med det måste jag säga. Så fort jag ser en häst skiner jag upp, det är liksom som om dom är ens egen sol eller nåt. Nej, alltså jag säger såhär..allt med hästar är underbart! Det är liksom något som är speciellt med dem, kommer bara inte på vad..men håller ni inte med mig?







Världens mest finaste djur och jag kommer alltid älska det! ♥ //danielle

fly!

Juste, som ni kanske inte visste så sköter jag ju en privathäst också ! :)
Det har verkligen varit jätte kul och sånt, hon heter Fly och är åtta år gammal tror jag.
Hon ägs av Ingrid och Anna! Anna har även varit ridlärare på vårat stall men jobbar mest lite
i stallet ibland, men som sagt så vet jag inte om jag kommer hinna med allt nu eftersom jag börjar nian.
Men jag kommer fortsätta sköta grå iallafall, det vill jag verkligen och kommer aldrig klara att lämna honom.




SÅ FINT STO ASSÅ<3
Men Fly vet jag ändå kommer ha det lika bra utan mig eftersom hon redan är privathäst! men jag hör av mig
senare, när sommarlovet är slut och så får vi se hur jag gör kommer aldrig hinna med, stallet tre dagar i veckan
ridningen, läxorna, kompisar, pojkvännen, sköta privathäst och allt ! :)<3 Men ja ! .. Jag kommer ju aldrig sluta
vara med kompisar eller pojkvännen iallafall ! / Sara :)<3

uuupps!

Hejhej Sara här! Som sagt, så har jag glömt denna blogg igen, ber om ursäkt för det!
Men har varit i skärholmen idag med Emma vi kollade runt lite och åt där, trevlans!<3
Men sen så har jag precis varit hos tandläkaren som kollade igenom min mun snabbt och sen sa
hon, vilka fina tänder vi syns om två år :D Så ! Ja .. lyckat (y) Slippa tandläkaren på två år ;) <3
Men ska inte göra så mycket mera, vi hörs puss på er <3

Blir inget stall



Hejhej,
sorry för dålig uppdate men har haft annat för mig..i alla fall. Jag tänkte ju åka till stallet senare idag men jag tror inte det blir av. Får hitta på något annat skog istället. Men åh, jag som verkligen ville dit..aja, sånt händer. Föresten hörrni, glöm inte att rösta på häst vs häst! Behövs 3 röster till..kom igen nu! //danielle

I'm happy

Godmorgon på er allesammans! Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske hittar på något med en kompis eller nåt. Och imorgon, ja då bär det av mot stallet, tror jag. Ska bli jätte kul att få vara där igen och träffa min underbara prins! Och jo juste, fick igår veta att ridningen börjar den 16e och då kommer alltså min ridning börja den 17e, wihoo! Perfekt tajming också. Den börjar när jag kommer hem från Öland och sen några dagar innan skolan börjar. Perfekt! //danielle

Haha..


Kommer ihåg denna tävling. Tror det var vårhoppet 09..? Jag hade då Lollipop, 70 cm. Dom två första hindrena
gick bra, sen kom missen..haha, det ser jätte mobbat ut när man ser missen på videon men när jag red mot
det hindret så kände jag hur tyglarna höll på att glida ur mina händer och jag tappade helt koncentrationen och missade hindret XD. Sen när jag red mot det igen så stanna han, så typiskt, haha! Menmen, sånt händer ;).
Nä nu ska jag sova men jag bloggar mer imorgon, puss på er allihop! //danielle

Mr Bean

Fick lust att skriva lite kort fakta om min skötponnie Mr Bean, bara för att jag hade tråkigt :P.

Mr Bean är Danielles skötponnie. Han är en 9-årig valack och är 143,2 cm i mankhöjd. Han har fått smeknamn som Bean, Beanen och Bönan. Mr Bean är duktig i både hoppning och dressyr, men hoppning är nog det han har mest talang i. Han är pigg och glad och hoppar allt han ser och stannar sällan, däremot river han ganska lätt..

Mr Bean är såklart duktig på dressyr också men blir det för jobbigt så kan han säga ifrån med en spark. Kan vara jobbig i galoppövningar på volterna också då han blir lite ivrig av sig, ibland då alltså. Han är härlig att hoppa terräng med men gillar inte mygg..snäll i spiltan men kan bli lite tjurig ibland när man ska borsta honom. Vet inte om det beror på att han är kittlig eller om det är något annat..?

Mr Bean går med i ponnycupen där han tävlar både dressyr och hoppning. Han går även med i allsvenskan i både hoppning och dressyr. Han har gjort mycket bra ifrån sig på tävlingar!


- Mr Bean, 2001, Import England, 143,2 cm -


RSS 2.0