vad tycker ni ?

Jag tänkte köra en sån här tävling:
Ungefär ni som ridit de här två hästarna vem av de tycker ni mest om att rida ?
Varför valde du just den hästen ?
Vad är den bäst i hoppning, dressyr, markarbete?


Så ? Svara på de frågor jag ställde där uppe :)

Det är bara lite av början till tävling sen tänkte jag ta ut några hästprylar som tillexempel
olika träns eller grimmor eller grimmskaft och så tänkte jag från vilket ni gillade bäst och varför ?
Ungefär såna tävlingar :D Så håll ut ! Det kommer flera ! (y) / Sara

Kommentarer
Postat av: Claudia

ja gillar nog lollipop att rida mera! för att spiritz darar och vill allt gå som en raketdäremot är lollipop snäll och rida

2010-07-27 @ 17:32:50 | URL: http://tyypclaudias.blogg.se/
Postat av: Claudia

ja gillar nog lollipop att rida mera! för att spiritz drar och vill gå som en raket däremot är lollipop snäll o rida

2010-07-27 @ 17:33:48 | URL: http://tyypclaudias.blogg.se/
Postat av: Claudia

lollipop i dressyr och spiritz i hoppnig

2010-07-27 @ 17:34:11 | URL: http://tyypclaudias.blogg.se/
Postat av: rebecka

ingen av dom här mina favoriter, men kommer man åt lollipop och han är med på noterna är han riktigt roligt, annars hänger han bara efter alla de andra hästarna. Jag har bara ridit Lollipop i dressyr så jag vet inte hur han är och hoppa, men han är nog bäst i dressyr.. medans Spirit bara drar iväg, han är nog bra i hoppning :)

2010-07-27 @ 17:42:32 | URL: http://mysheila.blogg.se/
Postat av: Emelie

Spirit, på alla sätt! :D

Spirit har en otroligt unik personlighet tycker jag, något unikt men som vissa också kan upplevas som ''dum och konstig''. Han är en utmaning, någon man måste arbeta med under en längre tid för att lyckas med. Vissa dagar kan han vara tillbaka och inte svara framåt, andra dagar drar han iväg och busar. Jag tycker själv att han är rolig både i hoppning och dressyren. I hoppningen där han har sina personliga språng över hindrena som ingen annan häst har(Att hoppa är nog det bästa Spirit vet då han alltid spetsar öronen över hindrena), i dressyren då man verkligen måste arbeta med honom (Om man inte sågar ned honom som vissa gör). När han väl släpper efter blir han jätte mjuk och fin. Spirit är den ponnyn som alltid gör mig svettigast efter varje pass, eftersom man måste arbeta honom ordentligt när man rider honom. :)



Jag tycker så otroligt mycket synd om Spirit som står på ridskolan. Många upplever han som jag skrev: ''dum och konstig'' då han drar iväg och inte svarar(Då menar jag inte ALLA). Han får mycket slit i munnen och är för det mesta utråkad. Jag vill verkligen att han fick bli privathäst hos någon som känner honom, och vet hur han vill ha det, någon som inte sliter i munnen och som ger honom all sin uppmärksamhet. Han är en speciel ponny med stor personlighet som kräver uppmärksamhet.



Och så valde jag honom såklart för att han är världens finaste skötponny på vår jord! <3



2010-07-27 @ 18:07:58 | URL: http://ponnyhoppet.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag skulle verkligen villja att han fick bli privathäst*



Haha, blev ganska lång text. x)

2010-07-27 @ 18:10:42 | URL: http://ponnyhoppet.blogg.se/
Postat av: Danielle'

Jag vet att jag också äger denna blogg men vill ändå svara haha :P Jag tycker om båda, fast de är inga favoriter. Lollipop var min favorit förut men han är så tråkig nu tycker jag..har ändrat min smak för hur hästen ska va :P

Asså..Lollipop är grym i dressyren och hoppar jätte bra. Spirit är grym när det gäller hoppning men kan bli rätt stark och det gillar inte jag. Fast sist jag hoppa han så var han itne stark, det som jag iten gillade var att så fort han råka komma ner till trav ifrån galoppen så blev han som en studsboll..hm..svårt val men väljer nog Lollipop ändå :) <3

2010-07-27 @ 18:38:04 | URL: http://lifeofdanni.blogg.se/
Postat av: Emma

Lollipop

För Spirit är så himla pigg och jag tycker inte om pigga hästar så mkt, och jag valde lollipop för att han är snäll och duktig på hoppning dressyr och terräng och super snäll att rida ute på (a)<3

Lollipop är bra på allt! och Spirit är bra på hoppning

2010-07-27 @ 19:13:09 | URL: http://emmaandhorses.blogg.se/
Postat av: marre

Ingen av dom, Lollipop tycker jag är otroligt tråkig, jag vill ha en häst som man måste jobba hårt med, som med vissa att det kan ta flera lektioner innan man känner att man är på väg frammåt, spirit tycker jag inte om för han är så speciellt byggd, tycke inte att han har så vackra gångarter och itne skön att rida :)

2010-07-27 @ 20:33:04 | URL: http://eclipsesaga.blogg.se/
Postat av: elin

då måste det bli lolipop, han är en ponny som lyssnar på allt man säger och göt, fast han kan bli lite för lätt och tråkig, men jag gillar iinte hästar som bara springer, haha som spirit dåe ;)

så det bli lolipop :)

2010-07-27 @ 20:38:49 | URL: http://tyypelins.blogg.se/
Postat av: Lisa

Spirit är den enda jag har ridit och jag skulle kunna tänka mig att han är ganska mysig att rida i dressyr men i hoppning kändes han mest konstig x)

2010-07-28 @ 10:58:07
Postat av: Tess

Lollipop.

Alltså jag har inte tröttnat på Spirit men jag vet hur han funkar och jag gillar utmaningar liksom. Lollipop är ju en utmaning att få fram liksom men spirit har jag fått kläm på :)

2010-07-28 @ 11:46:51 | URL: http://tessalse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0